Skip to main content

Pencuci Ajaib Buat Ibu Jatuh Cinta


Setiap ibu-ibu atau surirumah mesti letih nak mencuci rumah bagai bila time cuti. Nak cuci lantai, cuci toilet, cuci dapur dan macam macam. Bila time gaji tu  mula lah nak kena list down senarai barang yang nak kena beli. Paling banyak ialah bahan pencuci, betul tak, untuk toilet, untuk lantai, untuk hilangkan minyak, utk cuci baju, segala macam, kadang kala tu total semua boleh jadi rm100++, sokong tak???
Saya pun sama jugak macam tu,,, tapi tahu tak uolls semua, ada 1 produk shaklee nie nie boleh cuci semua benda dengan hanya 1 botol :

BASIC H SHAKLEE 

Basic H adalah apa yang anda perlukan untuk beribu-ribu pekerjaan rumah. Kepekatan yang tinggi 16ph auns membuant sehingga 48 gelen pembersih berkuasa serbaguna dan berkuasa menghilangkan kotoran, gris dan kotoran dari permukaan mana-mana yang boleh dibasuh. Tanpa bilas, tanpa toksik, asli .






Antara penggunaan Basic H yang paling disukai ramai ialah :

  1. Mencuci lantai - tak payah bilas malah lantai lebih bersih, berkilat dan tidak melekik
  2. Segarkan sayur yang layu - selepas direndam bersama basic h sayur jadi segar dan bila digoreng rasa rapuh seperti sayur baru.
  3. Mencuci kotoran selepas memasak - dapur lebih bersih dan berkilat, kesan minyak cepat dan mudah ditanggalkan
  4. Mencuci kotoran pada baju - sapu jer pada kotoran atau spray, kotoran mudah hilang







Dinding hasil contengan anak. ( sebelum dicuci dnegan basic H )


Selepas Dicuci dengan Basic H


Yang pentingnya BAsic H nie selamat jika anak anak juga tolong mencuci rumah anda sebab ia tak ada bahan kimia, jika terminum atau terjilat pun masih selamat. 


------------------------------------------------------------------------------

Ingin membeli dengan harga istimewa :

HARGA RETAIL : RM 48.76
Dapatkan penjimatan sehingga 33% jika anda menjadi ahli shaklee serta dapatkan juga Vitalea yang bernilai RM94 untuk ahli baru jika anda mendaftarkan diri hari nie!!!

Whatsapp saya untuk mendaftar : 0195434377

Comments

Popular posts from this blog

Tanda - Tanda Nak Bersalin Dah

Sudahkah anda bersedia nak bersalin???
Itulah persoalan yang setiap hari bermain dalam kepala otak SS. Dah bersedia ker SS nak melahirkan anak??? Dah tahu ker tanda-tanda awal nak bersalin?? kekadang tue bila Ss rasa tak sedap perut, rasa memulas,perut rasa kejang terus SS akan fikir  " Eh aku nak bersalin dah ker?"...

Tapi bila  check tak ada tanda-tanda pown. So mungkin tue Brixton Hiks jer...Tapi tiap kali rasa sakit macam tue memang terasa sangat menakutkan sebab memang sakit tue tak terkata. Tapi apapun SS kena sentiasa beready untuk menhadapi situasi ini..

Sekarang SS dah pown 8 bulan ( 32 minggu ) nk masuk 33 minggu jer...Buat masa sekarang jika baby lahir dia dikategorikan sebagai baby Pra-matang...tapi jika dia lahir pada usia 36 minggu insyaallah dia berada dalam situasi bayi yang normal. Tapi SS selalu cakap dengan baby kalau dia nak keluar suruh keluar lepas usia 36 minggu means awal bulan 7 nanti.....hehehehhe..Hopefully insyaallah..mudahan baby dengar cakap ibu…

Kenapa Perut Mengeras Ketika Hamil

Assalammualaikukumk semua..



Alhamdulillah minggu nie SS dah pown masuk ke minggu 24 kehamilan. Cepat sungguh masa berjalan. Tapi setiap minggu kehamilan nie, macam macam yang SS alami. MAcam sekarang nie bila masuk je  minggu 24 nie. SS kerap pening dan tak lalu makan, bayangkan 1 hari SS makan nasi 1 kali jer. Kalau dulu SS makan 3 kali atau lebih sebab lapar.

Bila SS tanya akan misi masa buat check up...Depa pown tak pasti sebab setiap orang lain-lain ragam. Tapi memang rasa pelik skitlah.Tambahan bila bangun dari tidur.Memang sakit yang teramat sangat. Pernah sampai 1 pagi tue SS nak bangun nasib suami SS pegang. Kalau tak memang SS dah jatuh kot. 

Dalam usia SS hamil 24 minggu nie pown ,SS dah kerap merasa Baby keraskan badan.kekadang tue sakit dibuatnya....Dan kekadang tertanya kenapa boleh jadi macam nie ???apa yang baby tengah buat sampai cekang perut SS... So SS pown mencari dalam internet dan akhirnya dapat juga info.


Kenapa Perut Mengeras Ketika Hamil??


Berikut antara sebab-sebab…

Senarai Dewan Di Pulau Pinang

Buat semua B2B di Penang yang sedang mencari lokasi untuk mengadakan majlis perkahwinan anda...Jom saya sedia membantu memberikan senarai beberapa lokasi dewan yang boleh anda buat pilihan. Ini adalah a few senarai yang memang agak POPULAR. 
AREA BAYAN BARU / BAYAN LEPAS
Tabung Haji, Bayan Lepas,Pulau PinangSetia Pearl IslandPan Mutiara
AREA SUNGAI DUA / GELUGOR Dewan Merin,Batu Uban ( berdekatan Nurul Ikan Bakar )Dewan Polis Sg,Dua ( Di belakang Tapak Pesta )Dewan Jubli Perak, Sg Dua ( bersebelahan tapak pesta )Tapak Pesta Open Air ( Dalam tapak pesta )Tapak Pesta Closed Hall  ( Dalam tapak pesta )Recsam Dewan Terbuka Kompleks Belia Dan Sukan Anjung Budi,USM ( Dalam kawasan USM )Dewan Taman SardonDewan Pasar Bayan BaruSunshine Square Ballroom
AREA TOWN Kompleks Masyarakat Penyayang ( bersebelahan dengan rumah Gabenor Penang )Dewan Sri Pinang ( Di Padang Kota)Puspanita Home ( di kawasan sekolah FREE SCHOOL )Dewan Petani Road ( Sungai Pinang )Chinese Town Ballroom ( berdekatan di Little Ind…