Skip to main content

Cara Mengatasi Masalah Sembelit Dan Kempiskan Perut | Herblax Shaklee


Assalammualaikum

Hari nie saya nak berkongsi 1 lagi produk Shaklee yang memang menjadi kegilaan ramai. Pernah sampai 1 ketika tu produk nie memang habis stock terus. 1 Malaysia tak ada stok. Sampai agent yang ada buat stok pun jual harga mahal. Nampak tak betapa lakunya produk nie.
Lepas saya bersalin dan habis tempoh menyusu, saya cuba sendiri makan Herblax nie. Memang ia berkesan. lepas makan esok tu terus membuang 1 hari 3 kali. Bagi mereka yang alami masalah sembelit memang bagus makan Herblax nie. Bukan saja ia bantu untuk mengatasi masalah sembelit, malah ia bantu untuk cuci usus serta kuruskan dan kempiskan perut...



 
Herblax Shaklee
 
Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologibarat. Ia mengandungi 9 jenis herba semulajadi iaitu :
 
ALFALFA
- membersihkan usus, darah dan hati
 
DAUN SENNA
- Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut , percepatkan proses detokfikasi dan mengurangkan penyerapan lemak
 
BIJI ANISE
-Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
 
BUNGA MALVA BIRU
- Membantu proses detokfikasi dan mengimbangi tekstur kulit
 
BUCKHORN BARK
-Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus
 
LICORICE ROOT
- Membantu proses detokfikasi
 
RHUBARD ROOT
- Herba yang banyak digunakan dalam perubatan cina untuk digunakan sebagai antibiotic
 
FENNEL SEED
- Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu percernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembut perut dan usus
 
CULVER`S ROOT
-Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma
 
 
 
MANFAAT UTAMA HERBLAX SHAKLEE
  • Pembersihan najis yang tersekat
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
  • Membantu masalah sembelit
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus ( natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh herba.


Bagi anda yang mengambil Herblax dan mengalami masalah system penghadaman yang lemah, anda akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Untuk tempoh proses, ia mengambil masa 8-12 jam untuk menampakkan kesan selepas pengambilannya.

Mereka yang mengalami masalah sembelit yang teruk atau serious, boleh meningkatkan doa herblax kepada 5-8 biji sehari dan boleh kembali ke dos biasa setelah proses penghadaman / pembuangan kembali seperti biasa.


Bagi anda yang ingin mengetahui sendiri dan baca sendiri TESTIMONIAL DARIPADA PELANGGAN PELANGGAN SAYA...BOLEH TERUS KLIK PADA  #testimonialherblax

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ingin membeli dengan harga istimewa :

HARGA RETAIL : RM55.65
"Dapatkan penjimatan sehingga 33% jika anda menjadi ahli shaklee serta dapatkan juga Vitalea yang bernilai RM94 untuk ahli baru jika anda mendaftarkan diri hari nie sehingga Oktober 2015 !!!"

Whatsapp saya untuk mendaftar : 0195434377
SID : 966421

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perut Mengeras Ketika Hamil

Assalammualaikukumk semua..



Alhamdulillah minggu nie SS dah pown masuk ke minggu 24 kehamilan. Cepat sungguh masa berjalan. Tapi setiap minggu kehamilan nie, macam macam yang SS alami. MAcam sekarang nie bila masuk je  minggu 24 nie. SS kerap pening dan tak lalu makan, bayangkan 1 hari SS makan nasi 1 kali jer. Kalau dulu SS makan 3 kali atau lebih sebab lapar.

Bila SS tanya akan misi masa buat check up...Depa pown tak pasti sebab setiap orang lain-lain ragam. Tapi memang rasa pelik skitlah.Tambahan bila bangun dari tidur.Memang sakit yang teramat sangat. Pernah sampai 1 pagi tue SS nak bangun nasib suami SS pegang. Kalau tak memang SS dah jatuh kot. 

Dalam usia SS hamil 24 minggu nie pown ,SS dah kerap merasa Baby keraskan badan.kekadang tue sakit dibuatnya....Dan kekadang tertanya kenapa boleh jadi macam nie ???apa yang baby tengah buat sampai cekang perut SS... So SS pown mencari dalam internet dan akhirnya dapat juga info.


Kenapa Perut Mengeras Ketika Hamil??


Berikut antara sebab-sebab…

Tanda - Tanda Nak Bersalin Dah

Sudahkah anda bersedia nak bersalin???
Itulah persoalan yang setiap hari bermain dalam kepala otak SS. Dah bersedia ker SS nak melahirkan anak??? Dah tahu ker tanda-tanda awal nak bersalin?? kekadang tue bila Ss rasa tak sedap perut, rasa memulas,perut rasa kejang terus SS akan fikir  " Eh aku nak bersalin dah ker?"...

Tapi bila  check tak ada tanda-tanda pown. So mungkin tue Brixton Hiks jer...Tapi tiap kali rasa sakit macam tue memang terasa sangat menakutkan sebab memang sakit tue tak terkata. Tapi apapun SS kena sentiasa beready untuk menhadapi situasi ini..

Sekarang SS dah pown 8 bulan ( 32 minggu ) nk masuk 33 minggu jer...Buat masa sekarang jika baby lahir dia dikategorikan sebagai baby Pra-matang...tapi jika dia lahir pada usia 36 minggu insyaallah dia berada dalam situasi bayi yang normal. Tapi SS selalu cakap dengan baby kalau dia nak keluar suruh keluar lepas usia 36 minggu means awal bulan 7 nanti.....hehehehhe..Hopefully insyaallah..mudahan baby dengar cakap ibu…

Senarai Dewan Di Pulau Pinang

Buat semua B2B di Penang yang sedang mencari lokasi untuk mengadakan majlis perkahwinan anda...Jom saya sedia membantu memberikan senarai beberapa lokasi dewan yang boleh anda buat pilihan. Ini adalah a few senarai yang memang agak POPULAR. 
AREA BAYAN BARU / BAYAN LEPAS
Tabung Haji, Bayan Lepas,Pulau PinangSetia Pearl IslandPan Mutiara
AREA SUNGAI DUA / GELUGOR Dewan Merin,Batu Uban ( berdekatan Nurul Ikan Bakar )Dewan Polis Sg,Dua ( Di belakang Tapak Pesta )Dewan Jubli Perak, Sg Dua ( bersebelahan tapak pesta )Tapak Pesta Open Air ( Dalam tapak pesta )Tapak Pesta Closed Hall  ( Dalam tapak pesta )Recsam Dewan Terbuka Kompleks Belia Dan Sukan Anjung Budi,USM ( Dalam kawasan USM )Dewan Taman SardonDewan Pasar Bayan BaruSunshine Square Ballroom
AREA TOWN Kompleks Masyarakat Penyayang ( bersebelahan dengan rumah Gabenor Penang )Dewan Sri Pinang ( Di Padang Kota)Puspanita Home ( di kawasan sekolah FREE SCHOOL )Dewan Petani Road ( Sungai Pinang )Chinese Town Ballroom ( berdekatan di Little Ind…